Termeni și condiții

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate pe site-ul IEBA TRUST sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Utilizarea acestui website nu implica in nici un fel atribuirea sau transmiterea vreunui drept de licenta. Orice forma de reproducere a continutului acestui website pentru alte scopuri decat utilizarea privata este strict interzisa.

Timpul de acces la contul dumneavoastra si viteza de raspuns a platformelor de tranzactionare pot varia datorita unei multitudini de factori, cum ar fi: calitatea conexiunii dumneavoastra la internet, volumele de tranzactionare, conditiile din piata, performanta sistemelor bursiere, numar de instructiuni transmise spre procesare etc.

Exonerarea de raspundere

• IEBA TRUST SSIF SA nu garanteaza in nici un fel realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site si isi declina orice raspundere pentru erorile sau inexactitatile existente in informatiile furnizate de catre terti, care sunt puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul website-ului sau.

• IEBA TRUST SSIF SA nu este responsabila si nu ofera nici o garantie in cazul intreruperii sau slabei functionari a acestui website si nu poate, in nici un caz, fi considerata responsabila de eventuale daune provocate in asemenea cazuri care pot inteveni din/in timpul utilizarii website-ului.

• Datele si informatiile accesibile publicului pe acest website, referitoare la instrumente financiare, nu constituie recomandari, indicii sau garantii ale calitatii sau performantelor acestor instrumente financiare.

• In comunicarea informatiilor prin intermediul website-ului societatii, IEBA TRUST SSIF SA nu poate tine cont de caracteristicile specifice, de profilul investitional al utilizatorului sau de gradul de risc pe care acesta este dispus sa si-l asume. Inainte de a efectua operatiuni prin intermediul aplicatiei de tranzactionare prin internet, utilizatorul trebuie sa fie suficient informat cu privire la riscurile legate de tranzactionarea de instrumente financiare si la caracteristicile lor precum si cu privire la functionarea pietelor de capital pe care intentioneaza sa tranzactioneze.