IEBA Servicii

 

Servicii de baza:

  • Tranzactionarea unei game largi de instrumente financiare, inclusiv actiuni, drepturi, obligatiuni, titluri de stat, cu respectarea politicii de cea mai buna executie.
  • Tranzactionarea cu instrumente financiare prin intermediul ofertelor publice initiale sau secundare.

 

Servicii specializate:

  • Consultanta pentru investitii.
  • Rapoarte de cercetare si analiza cu privire la noutatile si evolutiile pietelor locale si globale de capital. Echipa noastra de cercetare monitorizeaza in permanenta cele mai tranzactionate companii de pe bursa acoperind 85% din capitalizarea pietei.
 

Servicii corporate:

  • Oferte publice primare si secundare, majorari de capital social, emiterea de obligatiuni municipale si corporative, plasamente private de capital.
  • Consultanta, monitorizare si implementare a proiectelor de fuziuni si achizitii in Romania si in regiune. Sfera noastra de afaceri se refera la grupurile corporative si de capital privat care cauta oportunitati de investitii in Romania iar firmele locale cauta investitori locali si internationali de a participa in activitatea lor. Tinta noastra sunt companiile mici si medii care au nevoie de restructurare financiara si corporativa, care fuzioneaza sau achizitioneaza alte companii, care vizeaza pietele de capital, precum si vanzarea anumitor active. Compania noastra lucreaza fie prin mandate specifice primite de la clientii sai, fie identificand diverse oportunitati prinintermediul propriei echipe de specialisti.
 

Instrumente financiare

Disponibile acum:

- Actiuni detinute la companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

- Obligatiuni corporative listate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

- Titluri de stat cu scadenta mai mare de 1 an la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

- Produse structurate listate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

- Instrumente financiare tranzactionate pe pietele de capital internationale din tarile UE si non-UE.