Mesaj de la Președinte

Stimati parteneri si prieteni, credinta noastra ferma in viitorul economiei romanesti si in dezvoltarea viitoare a pietei de capital locale, ne-a determinat sa constituim Societatea de Servicii de Investitii Financiare IEBA Trust in anul 2003, societate care se afla printre primele companii autorizate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare sa ofere produse si servicii de investitii financiare in conformitate cu directivele Uniunii Europene.

Perspectivele randamentelor locale pe termen lung, determina atragerea de investitii atat din partea investitorilor romani cat si a celor straini pe piete emergente, precum Romania. Noi credem ca dezvoltarea pietei de capital romanesti, alaturi de integrarea deplina in cadrul Uniunii Europene, precum si convergenta economica, ar trebui sa conduca in mod inevitabil la o expansiune semnificativa a sectorului serviciilor financiare, pe termen mediu si lung. Prin inalt profesionalism, am reusit sa cladim un nume cu rezonanta solida, venind in intampinarea clientilor nostri cu informatii corecte si de incredere, menite sa-i ajute in luarea unor importante decizii, financiare si investitionale. Actionam ca si parteneri strategici ai clientilor nostri, persoane fizice si juridice, rezidente sau nerezidente in Romania si deschidem noi orizonturi de investitii pentru acestia, vizind totodata noile oportunitati ale pietei de capital, si prezentarea riscurilor asociate acestora.

Am dezvoltat un vast program de investitii in infrastructura, in scopul de a urmari cu succes proiecte mari pe piata de capital. Oferim o gama completa de servicii de investitii financiare pe fondul produselor de „research” realizate, a capacitatii de consiliere, precum si a expertizei de ansamblu a pietei romanesti. Suntem specializati in constituirea de portofolii pentru clientii nostri, in functie de profilul lor investitional, tinindu-i la curent in acelasi timp legislatia si procedurile de tranzactionare ale pietei locale. Calificarea superioara a echipei noastre de conducere este rezultatul experientei indelungate a acesteia in mediul financiar si economic, atat pe plan local cat si international, combinat cu diverse cercetari si expertize ale pietei romanesti de capital, a operatiunilor si oportunitatilor oferite.
Nu in cele din urma, in cadrul IEBA Trust, consideram capitalul uman, activul cel mai de pret, iar integritatea si profesionalismul lor se constituie in virtutea noastra cea mai puternica.

Suntem gata sa contribuim la succesul dumneavoastra investitional. Luati o decizie in acest sens cu noi!

Panagiotis Diamantis 

Preşedinte al Consiliului de Administratie