Research

La IEBA TRUST, cercetarea este un serviciu important pentru clientii nostri atat institutionali cat si retail. Numarul de companii si industrii acoperite prin rapoartele de research depinde de importanta identificata in urma analizei dinamicii si conditiilor pietei. Departamentul nostru este interesat in a va oferi cea mai potrivita analiza pe companii si sectoare de activitate care sa vina in sprijinirea orizontului informational, decizional precum si in trasarea obiectivelor.

Oferim clientilor nostri un flux continuu de rapoarte actualizate si recomandari, prin intermediul analizei fundamentale si cantitative, stiri zilnice de profil si puncte de vedere, evolutia saptamanala a pietelor financiare locale si internationale si actualizari ale strategiilor investitionale.

 

Rapoarte recente

 

Raport de piata

7 December, 2017     Market Monitor

6 December, 2017     Market Monitor

5 December, 2017     Market Monitor

 

Rapoarte Companii

 

28 August, 2017   Company Update Romgaz

26 June, 2017     Company Update Fondul Proprietatea 

03 April, 2017   Company Update OMV Petrom

20 March, 2017  Company Update Romgaz

23 Mai, 2016        Company Presentation Hidroelectrica

13 Mai, 2016        Company Update Banca Transilvania

19 Aprilie, 2016     Company Update BRD-GSG

 

Rapoarte Speciale (Strategie active, publicatii)

 

10 Martie, 2017  Equity Presentation Update March 2017

19 Decembrie, 2016  Equity Presentation Update December 2016

16 Mai, 2016     Equity Presentation Mai 2016

 

Disclaimer: Rapoartele de mai sus nu sunt îndreptate spre, sau destinate pentru distribuţie sau utilizare de către orice persoană fizică sau juridică, care este cetăţean sau rezident în Romania sau în orice alte jurisdicţii unde distribuirea, publicarea, disponibilitatea sau folosirea acestor materiale ar fi contrar legilor sau reglementărilor care fac obiectul SSIF IEBA Trust. IEBA Trust detine drepturi de autor asupra materialelor prezentate în rapoartele de research, cu exceptia cazului in care in mod special este indicata altfel. Nici unul dintre materiale, sau conţinutul acestora, sau orice copie a acestora, nu pot fi modificate în nici un fel, transmise, copiate sau distribuite unor terţe părti, fără acordul expres scris al SSIF IEBA Trust SA. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, şi logo-urile folosite în rapoartele de research sunt mărci comerciale, mărci de servicii sau mărci comerciale înregistrate ale SSIF IEBA Trust SA.

Certificare Analist: Analiştii care au scris rapoartele de mai sus certifică faptul că opiniile despre companii, valori mobiliare şi pieţe financiare conţinute în rapoartele de research reflectă cu acurateţe punctele de vedere personale şi că nici o parte din compensaţia lor nu a fost si nu va fi direct sau indirect legată de recomandările specifice sau punctele de vedere din rapoarte.